Hamarosan !!!Magyar nyelvEnglish language
BemutatkozunkElérhetőségeinkLegújabb filmjeinkHamarosan kölcsönözhető filmekBlu-ray filmekDVD/CD polírozásKölcsönzői toplistaDVD kínálatunkÁrainkEladó filmek - webshopPornófilm letöltés 18+
TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök
Gyorskereső:

Részletes filmkereső Hírlevél szolgáltatás


Kérdések és válaszok a polírozással kapcsolatban:

Hogyan lehet karcos lemezt megjavítani?

Kipróbált, tesztelt, szabadalmaztatott technológia segítségével lepolírozunk egy vékony réteget a lemez alsó felületéről, de csak annyira, hogy a karcok eltűnjenek. Ezután visszaállítjuk a tükrös felületet. Ez lehetővé teszi, hogy a fény a lézerből tisztán keresztülhatoljon a lemezen az adat-rétegig, és aztán újra vissza a lézerhez.

Hányszor lehet egy lemezt javítani?

Természetesen, ez attól függ, hogy milyen mélyen lett a lemez megkarcolva minden egyes alkalommal, de óvatos becslések szerint körülbelül húsz alkalommal, bőven felülmúlva ezzel egy lemez átlagos élettartamát.

Biztonságos a lemezjavítás?

Teljes mértékben. Az általunk használt berendezés vagy eljárás kipróbált, tesztelt, illetve szabadalmaztatott.

Miért nem tudom lejátszani a lemezem többé?

Leegyszerősítve, az ok, amiért a legtöbb lemezt nem lehet játszani többé, az hogy a lemez alsó (nem címkézett) fele karcos lett. Emiatt a fény a lézerből, amely az adatokat olvassa, össze-vissza ugrál. Ez az oka annak, hogy a lejátszó sokszor nem tudja, honnan kell folytatni az adatok olvasását, és ez az amiért a lemez általában ugrálni kezd vagy megakad és ugyanazt a részt játssza.

Milyen sérüléseket nem lehet javítani?

Hajlott vagy törött lemezeket nem lehet megjavítani. Olyan adatok, amelyek a fóliázott adat-réteg sérülése folytán vesztek el, nem hozhatók vissza, habár a kisebb sérülések okozta lemezek általában javítás után tökéletesen játszhatók.

DVD/ CD / PS/ PC polírozás díjai:

Sérült, karcos lemezeit, különleges gépi technológiával tesszük újra
100%-osan élvezhetővé.
A polírozásra leadott lemezek 72 órán belül átvehetőek videotékánkban.

Kisebb és közepes karcok esetén 500 Ft

Mélyebb karcok esetén 250 Ft minden további 2 perc:

FONTOS:A hozott anyag hibájából történő károsodásért - úgymint repedés, hordozó-réteg hiánya, szitázott felület sérülése - felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a lemez tökéletesen olvasható de nem sikerült tökéletesen karcmentesíteni, a polírozást a megrendelő köteles megtéríteni.

 

Aktuális ajánlatunk
.
 
Tekacenter.hu a videotékás honlap gyár... Belépés